تازه های آسمونی
صفحه اصلی > گردشگری > مهاجرت، اقامت، کار و تحصیل > شرایط اقامت در کشور قبرس
تبلیغات اینترنتی

شرایط اقامت در کشور قبرس

Stay conditions in Cyprus2 شرایط اقامت در کشور قبرس

ویزای قبرس:

ویزا برگه ای است که در پاسپورت ایرانی متقاضی چسبانده می شود و عمدتا توسط سفارت قبرس در تهران برای مقاصد توریستی صادر می گردد. حداکثر مدتی که به ایرانی ها معمولا ویزای توریستی داده می شود ۱ ماه می باشد.

زمانی که شما ملکی را در قبرس خریداری می کنید، صرف نظر از قیمت آن، حق درخواست ویزای مالتیپل را دارید. این ویزا به شما اجازۀ ورود مکرر به قبرس را در هر زمان می دهد.

اقامت یا Residency :

اقامت قبرس به دو صورت دائم و موقت صادر می شود. افرادی که اقامت قبرس را دارند می توانند در قبرس زندگی کنند و هر چند بار که می خواهند به این کشور رفت و آمد داشته باشند. افرادی که اقامت دائم می گیرند به صورت مادام العمر از این حق بهره مند می گردند و افرادی که اقامت موقت کسب می کنند می توانند اقامت خود را تا زمانی که شرایط لازم را دارند تمدید کنند.

Stay conditions in Cyprus1 شرایط اقامت در کشور قبرس

راه های کسب اقامت دائم:

  • ازدواج :

اقامت دائم قبرس به افرادی که با اتباع قبرسی ازدواج نمایند داده خواهد شد.

  • خرید ملک :

اقامت دائم قبرس به افرادی که حداقل ۳۰۰,۰۰۰ یورو در بخش املاک قبرس سرمایه گذاری کنند داده می شود که ۲۰۰,۰۰۰ یورو آن باید بصورت نقد باشد و الباقی آن میتواند بصورت تسهیلات و وام بانکی باشد.

 لزومی ندارد که این مبلغ فقط در یک واحد سرمایه گذاری شود و می توان به عنوان مثال یک ویلا و یک مغازه خرید. همچنین برای بعضی از ملک ها می توان تسهیلات گرفت ولی نکته ای که وجود دارد این است که طبق قانون شما باید حتما ۲۰۰,۰۰۰ یورو سرمایه داشته باشید و الباقی را میتوانید بصورت اقساط (وام و تسهیلات) پرداخت نمایید.

Stay conditions in Cyprus5 شرایط اقامت در کشور قبرس

راه های کسب اقامت موقت:

  • تحصیل:

اقامت موقت قبرس به افرادی که در دانشگاه های قبرسی پذیرش بگیرند و تحصیل کنند داده می شود. این افراد تا هر زمانی که تحصیلشان طول بکشد می توانند اقامت خود را تمدید کنند. همچنین این افراد پس از پایان دوره تحصیل می توانند از روشهای دیگر برای تمدید اقامت خود اقدام نمایند.

  • تحصیل فرزندان:

والدینی که فرزند خود را در یکی از مدارس قبرس ثبت نام کنند می توانند برای خود و فرزند خود اقامت موقت بگیرند. این افراد اجازه کار نخواهند داشت و باید نشان دهند که از جای دیگری تامین مالی هستند.

  • افراد متخصص:

اقامت موقت قبرس به افراد متخصصی که دارای پیشنهاد کار از شرکت های قبرسی باشند داده می شود. این افراد تا زمانی که قرارداد کاری داشته باشند می توانند اقامت خود را تمدید نمایند.

  • ثبت شرکت:

اقامت موقت قبرس به افرادی که در قبرس شرکت ثبت کنند و مقدار مشخصی سرمایه اولیه داشته باشند داده می شود. جزییات این روش به تفصیل در صفحه ثبت شرکت و اخذ اقامت در قبرس آمده است. این افراد تا زمانی که شرکت آنها دایر است می توانند اقامت خود را تمدید کنند و در قبرس کار کنند.

Stay conditions in Cyprus3 شرایط اقامت در کشور قبرس

تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم:

طبق قانون افرادی که اقامت موقت قبرس را از طریق ثبت شرکت کسب کرده باشند و ۳ سال شرکتشان در قبرس فعال بوده باشد ، می توانند برای تبدیل اقامت موقت خود به اقامت دائم اقدام نمایند. برای گرفتن اقامت دائم ، باید نشان داده شود که افراد از نظر مالی مستقل هستند و سربار دولت قبرس نخواهند شد و همچنین تخصص یا سرمایه آنها در طول مدتی که در قبرس بوده اند به پیشرفت این کشور کمک کرده است. آنها باید در یک مصاحبه نیز شرکت کنند و نشان دهند که به فرهنگ و جامعه قبرس علاقه مندند.

روال اداری تبدیل ویزای موقت به ویزای دائم ۶ الی ۱۲ ماه به طول می انجامد. لازم به ذکر است که در موارد خاص می توان قبل از ۳ سال و در شرایط استثنائی شاید بتوان در کمتر از ۶ ماه هم روال قانونی را طی کرد.

گذر از این مرحله کار ساده ای نیست و نیاز به بهره گیری از خدمات وکیلی مجرب دارد.

Stay conditions in Cyprus4 شرایط اقامت در کشور قبرس

تابعیت قبرس یا Citizenship :

به افرادی که تابعیت قبرس را بگیرند ، پاسپورت قبرسی داده خواهد شد. طبق قانون اتحادیه اروپا ، افرادی که به هر روشی (قانونی) در هر یک از کشورهای اروپایی ۷ سال زندگی کرده باشند می توانند درخواست تابعیت از طریق Naturalization بدهند.

قبرس و پیمان شینگن:

کسانی که اقامت دائم قبرس را دارند میتوانند بدون نیاز به ویزا به تمام کشورهای اروپایی سفر کنند.

به دلیل مشکلی که بین قبرس جنوبی و ترکیه بر سر قسمت های اشغالی وجود دارد قبرس تاکنون به طور کامل وارد پیمان شینگن نشده است. بنابراین کسانی که اقامت موقت قبرس را می گیرند همچنان برای سفر به سایر کشورهای اروپایی نیاز به ویزا دارند ولی شرایط صدور ویزا و برخورد سفارتخانه ها قابل مقایسه با شرایط موجود در ایران نیست و به راحتی و با ارائه مدارکی که دارد می تواند در مدت ۱ هفته ویزای شینگن بگیرد. بدیهی است که این مشکل تا زمان وارد شدن قبرس به پیمان شینگن وجود خواهد داشت.

همچنین اگر کسی ویزای شینگن داشته باشد می تواند پس از ورود به کشور مبدا (صادر کننده ویزا) وارد قبرس شود و در طول مدتی که ویزای شینگن او معتبر است در قبرس بماند.

< اشتراک این مطلب در شبکه های اجتماعی >

🔗 لینک کوتاه: http://www.asemooni.com/?p=48614
تبلیغات اینترنتی

اینم جالبه !

method-of-sending-students-abroad

روش های اعزام دانشجو به خارج از کشور

اگر شما هم برای ادامه تحصیل در خارج از کشور برنامه‌هایی در سر دارید باید …

2 نظرات

  1. سلطانزاده

    7کمترین هزینه تحصیل در قبرس چقدراست.شرکت های اعزام دانشجو اعلام کردندکه تحصیل رایگان است دراین مورد لطفا راهنمایی کنین.مرسی

  2. حسین باقرپور

    با سلام
    حد اقل مبلفی که میشود در قبرس منزل مسکونی خرید چقدر است؟ و نرخ پوند قبرس به تومان چقدر میباشد؟

    ممنون – حسین باقرپور

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.