آسمونی
مهاجرت، کار، تحصیل و سرمایه گذاری

اخذ ویزای قطر برای ایرانیان

جایزه ملی یادگیری الکترونیکی

قطر یکی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است که علاوه بر نفت در زمینه گردشگری نیز به موفقیت رسیده است. البته دریافت ویزا یکی از ملزومات ضروری سفر به این کشور است. آسمونی در این بخش راهنمای اخذ ویزای قطر برای ایرانیان را شرح می دهد.

اخذ ویزای قطر برای ایرانیان

قطر با نام رسمی دولت قطر یکی از کشورهای منطقه خاورمیانه در جنوب‌غربی آسیا است. این کشور نیز در حاشیه خلیج‌ فارس قرار دارد و مانند بیشتر کشورهای منطقه از ذخایر نفت و گاز بهره می‌برد. در این رابطه، مجله فوربز قطر را ثروتمندترین کشور جهان معرفی کرده است.

ولی جالب است بدانید که قطر علاوه بر گنجینه طلای سیاه دارای جاذبه‌های گردشگری جذاب و هیجان‌انگیزی مانند جزیره مصنوعی مروارید، پارک حیات وحش الماها، منطقه کورنیش، صحراگردی، مراکز خرید و رستوران‌های متنوع است. همچنین، قطر نخستین کشور میزبان جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۲۲ خواهد بود. البته دریافت ویزا یکی از لازم برای سفر به این کشور است و گردشگران باید پیش از سفر به سفارت قطر در تهران برای درخواست ویزا مراجعه کنند.

انواع ویزای قطر

ویزای مقام‌های رسمی

ویزای تجاری

ویزای توریستی

ویزای شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس

ویزای همراهان شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس (شامل پرستار کودک، راننده و…)

ویزای ترانزیت (این ویزا مختص کسانی است که به‌عنوان مقصد ثالث قصد عبور یا اقامت در قطر را دارند.)

ویزای توریستی مشترک برای بازدید از دو کشور قطر و عمان (شهروندان ۳۳ کشور جهان می‌توانند از این نوع ویزا استفاده کنند.)

ویزای فوری توریستی (ویژه شهروندان ترکیه، لهستان، مجارستان و قبرس)

ویزای بازدید

ویزای مجدد (این ویزا ویژه شهروندانی است که پیش‌تر ویزای خود را به صورت الکترونیک دریافت کرده‌اند.)

16 Qatar visa for Iranians 1 اخذ ویزای قطر برای ایرانیان

مدارک لازم برای ویزای توریستی قطر

گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه)

مدارک لازم برای صدور ویزا

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه

کپی شناسنامه و کارت ملی

دو قطعه عکس ۴*۶

رزرو قطعی هتل و هواپیما

ارائه سند بانکی مربوط به حساب سه ماه گذشته متقاضی (حداقل موجودی حساب بانکی متقاضی باید ۵۰۰۰ ریال قطر باشد.)

مدت اعتبار ویزای توریستی قطر

ویزای توریستی قطر در مدت ۲۴ ساعت برای شهروندان کلیه کشورها با سیستم اتوماتیک صادر می‌شود. این ویزا از تاریخ صدور به مدت سه ماه دارای اعتبار است و دارنده ویزا باید قبل از اتمام اعتبار آن وارد خاک قطر شود. همچنین، دارنده ویزا می‌تواند به مدت یک‌ماه با استفاده از ویزای توریستی در خاک قطر اقامت داشته باشد. البته ویزای توریستی قابل تمدید نیست.

سفارت قطر در تهران

نشانی: تهران، بلوار آفریقا، خیابان گل‌آذین، پلاک ۴

تلفن: ۷- ۲۲۰۲۹۳۳۶ (۰۲۱)، ۲۲۰۲۹۳۳۷، ۲۲۰۵۸۴۵۳، ۲۲۰۵۱۲۵۵ و ۲۲۰۵۱۲۵۶

وب‌سایت: tehran@mofa.gov.qa

ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۵:۳۰ بعدازظهر

تازه های مرتبط

آشنایی با کارت PR کانادا

ندا رحیمی

همه چیز درباره مهاجرت به سوئد

ندا رحیمی

قرعه کشی گرین کارت لاتاری چیست؟

طاهره رضایی

کارت آبی چیست؟ EU Blue Card

طاهره رضایی

مهاجرت به گرجستان + شرایط اقامت دائم گرجستان

طاهره رضایی

روش دریافت وقت سفارت

درج نظر