زمان مطالعه: 5 دقیقه
زندگینامه سرهنگ تورج کاظمی ؛ رئیس پلیس فتا تهران

زندگینامه سرهنگ تورج کاظمی ؛ رئیس پلیس فتا تهران

احضار «شاخ‌های اینستاگرام» به پلیس فتا به گزارش آسمونی سرهنگ تورج کاظمی (رییس پلیس فتا تهران بزرگ) در...

 سرهنگ تورج کاظمی ؛ رئیس پلیس فتا تهران
سرهنگ تورج کاظمی ؛ رئیس پلیس فتا تهران

احضار «شاخ‌های اینستاگرام» به پلیس فتا

به گزارش آسمونی سرهنگ تورج کاظمی (رییس پلیس فتا تهران بزرگ) در گفت‌وگو با ایلنا، درباره اقدامات مجرمانه از طریق هک وای فای خانگی گفت: وقتی مجرمان بخواهند هویت خود را مخفی کنند و برای اینکه پلیس و مرجع قضایی نتواند به مجرم اصلی دست پیدا کند با هک وای‌فای خانگی به سیستم اینترنت دسترسی پیدا می‌کنند و از این طریق جرائم خود را مرتکب می‌شوند.

وی با بیان اینکه نمی‌توان گفت، چه جرائمی بیشتر از طریق هک وای‌فای خانگی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: این افراد با سوءاستفاده از اینترنت یا آی‌پی شهروند عادی اقدامات مجرمانه خود را انجام می‌دهند، چراکه پلیس بعد از ردیابی برای شناسایی مجرم به یک آی‌پی یا آدرسی می‌رسد که مجرم در آن نیست و فرد بیگناه دیگری در آن قرار دارد.

رییس پلیس فتا فاتب ادامه داد: نداشتن آگاهی کامل یا عدم آشنایی و تسلط بر سیستم‌های فضای مجازی از جمله وای فای خانگی یک کاربر باعث می‌شود، نفوذپذیری به این فضا برای مجرمان حرفه‌ای ساده شود و در حقیقت هک وای فای خانگی جزو راحت‌ترین مواردی است که می‌توان از طریق آن جرمی را مرتکب شد.

سرهنگ کاظمی با بیان اینکه وای فای وقتی به یک کاربر تحویل داده می‌شود، دارای یک رمز دیفالت و تعریف شده است، تصریح کرد: کاربرانی که دانش یارانه‌ای یا سایبری نداشته باشند، بدون تغییر این رمز اقدام به استفاده از وای‌فای می‌کنند و از آنجا که مجرمان از رمزهای دیفالت و پیش‌فرض که برای سیستم‌ها تعریف می‌شود، اطلاع دارند نفوذ به سیستم‌های وای فای برای مجرمان حرفه‌ای بسیار راحت است.

وی تاکید کرد: اگر کاربران دانش سایبری بهتری داشته و به محض خرید وای‌فای اقدام به تغییر رمز آن کنند و دسترسی را محدود کنند قاعدتا این سوءاستفاده‌ها کمتر می‌شود و مقادیر زیادی از تهدیدات نفوذ به وای‌فای کاهش می‌یابد. البته این موارد در سال‌های گذشته بسیار زیاد بود، اما به مرور با افزایش دانش کاربران این اقدامات مجرمانه در حال کاهش است و جلوی افزایش آن گرفته شده‌است.

رییس پلیس فتا تهران بزرگ در بخش دیگری از صحبت‌هایش درخصوص جعل شخصیت و سوءاستفاده از هویت افراد در فضای مجازی گفت: در حوزه فضای سایبر تعریف مجرمانه از جعل شخصیت متفاوت است از آنجا که در این فضا بیشتر هویت‌ها واقعی نیست و بجز کاربران ساده و سالم این حوزه که قشر خاصی هستند و به صورت عادی می‌خواهند بهره علمی یا اجتماعی از این فضا ببرند، اکثر افرادی که سوءنیت داشته یا به دنبال ارتکاب جرم هستند با هویت‌های جعلی وارد می‌شوند و این در حوزه فضای مجازی تعریف خود را دارد و زمانی قابل تعقیب است که شاکی خصوصی داشته باشد یا براساس قوانین جرائم یارانه‌ای تحت تعقیب قرار گرفته باشد.

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نتیجه بررسی صفحات شاخ‌های اینستاگرامی به کجا رسید؟ تصریح کرد: وقتی صفحات شاخ‌های اینستاگرام توسط فتا ناجا شناسایی می‌شوند، مدیران این صفحات در هر کدام از استان‌ها که باشند به آن استان اعلام می‌شود، استان نیز طی هماهنگی با مرجع قضایی و اخذ مجوز قضایی اقدامات لازم را انجام می‌دهد، در مواردی هم که از مسئولیت فتا خارج باشد، حتما با استفاده و همکاری پلیس امنیت اخلاقی موارد اعلام شده بررسی و به شدت با آنها برخورد می‌شود.

رییس پلیس فتا فاتب با بیان اینکه از تعداد صفحات مجازی که فتا ناجا به فتا تهران بزرگ اعلام کرده بود تعداد زیادی از موارد رسیدگی شده و با مدیر صفحه برخوردهای لازم صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: بیش از 30 درصد پرونده‌هایی که در این زمینه از سوی فتا ناجا اعلام می‌شود، مربوط به تهران بزرگ است و تاکنون یک سوم این پرونده‌ها به نتیجه رسیده و مسئول یا مدیر صفحه به فتا احضار شده و اقدامات لازم انجام شده است.

سرهنگ کاظمی همچنین در خصوص حملات سایبری گفت: وقتی اعلام می‌شود روزانه 6 الی 7 میلیون حمله سایبری به کشور می‌شود، می‌تواند این حملات به تهران یا بخش‌های دیگری از کشور باشد. یک سری از حملات سایبری به گزارش و شکایت نمی‌رسد و در فتا ناجا اقدامات لازم در خصوص آنها انجام می‌شود و اینگونه نیست که شکایتی در این زمینه در فتا تهران بزرگ به صورت مکتوب اعلام شود، اما در هفته گذشته گزارش مکتوبی در خصوص حمله سایبری نداشتیم.

وی همچنین درباره اقدامات پلیس فتا درباره سایت‌ها و کانال‌هایی که در رابطه با التهابات هفته گذشته در بازار فعالیت داشتند، گفت: قاعدتا برای متشنج کردن این فضا گروه‌های معاند و کانال‌های غیرهمسو صحبت‌هایی را مطرح می‌کردند که صحت نداشت یا مواردی اعلام می‌شد که مربوط به سال‌های گذشته بود و بیشتر قصد بزرگ‌نمایی و غیرواقعی جلوه دادن این موضوع را داشتند و از همین‌رو در این زمینه مانور می‌دادند، اما در حقیقت مواردی که بارگذاری می‌شد، غیرواقعی و خارج از واقعیتی بود که اتفاق افتاده بود. البته رسیدگی به این سایت‌ها در حوزه امنیتی است و پلیس امنیت با هماهنگی اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

زندگینامه سرهنگ تورج کاظمی ؛ رئیس پلیس فتا تهران
زندگینامه سرهنگ تورج کاظمی ؛ رئیس پلیس فتا تهران

برداشت میلیونی با سرهنگ تورج کاظمی

به گزارش آسمونی رییس پلیس فتا تهران از دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای که با استفاده از دستگاه اسکیمر اقدام به برداشت میلیونی از حساب طعمه‌هایش می‌کرد، خبر داد.

سرهنگ تورج کاظمی، در این باره اظهار کرد: طی روزهای گذشته مرد جوانی با حضور در اداره پلیس فتای تهران، شکایتی مبنی بر برداشت غیرمجاز میلیونی از حساب بانکی‌اش طرح کرد که در پی آن، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت و تیمی از ماموران پلیس فتا برای دستگیری عامل این برداشت غیرمجاز وارد عمل شدند.

وی ادامه داد: ماموران در تحقیقات ابتدایی متوجه شدند که این شاکی در خیابان 17 شهریور زندگی می‌کند، بدون اینکه کارت بانکی‌اش را در اختیار کسی قرار دهد از حسابش 10 میلیون تومان برداشت شده است. همچنین در ادامه تحقیقات پلیسی مشخص شد که نزدیک به 100 میلیون تومان از حساب سه مرد دیگر نیز بدون اینکه کارت بانکی و رمز کارت‌هایشان را در اختیار کسی قرار دهند پول برداشت شده است.

رییس پلیس فتا تهران عنوان کرد: با توجه به حساس بودن پرونده، تیم کارشناسی ماموران پلیس فتا با اقدامات فنی و پلیسی پی بردند که پول‌ها به حساب مرد جوانی به نام مهدی واریز شده است.

وی با اشاره به شناسایی مخفیگاه مهدی در میدان قزوین توسط ماموران اظهار کرد: در این مرحله ماموران برای دستگیری وی وارد عمل شدند و در زمان دستگیری وی مشخص شد این فرد چندی قبل به دلیل سرقت دستگیر شده و به زندان منتقل شده است.

سرهنگ کاظمی ادامه داد: متهم به دستور مقام قضایی از زندان به پلیس فتا تهران منتقل و در تحقیقات از وی مشخص شد که این فرد با استفاده از دستگاه اسکیمر در یک مغازه سوپرمارکت کارت‌های بانکی طعمه‌هایش را کپی کرده و سپس از حساب‌هایشان برداشت میلیونی می‌کرده است.

وی افزود: در حال حاضر نیز متهم برای ادامه مراحل قانونی در اختیار مقام قضایی قرار گرفته است.

نظر خود را درباره «زندگینامه سرهنگ تورج کاظمی ؛ رئیس پلیس فتا تهران» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
ارزیابی مهاجرت
: برای دریافت مشاوره درباره زندگینامه سرهنگ تورج کاظمی ؛ رئیس پلیس فتا تهران فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.