زمان مطالعه: 2 دقیقه
خرابی خودرو وسط راه و حل مشکل ماشین

خرابی خودرو وسط راه و حل مشکل ماشین

خرابى خودرو وسط راه شاید برای هر کسی پیش آمده باشد که اگر با نکات اولیه آشنا نباشید کمی گیج‌کننده می‌شود پس باید نکات اولیه را آموزش دید.

خرابی خودرو وسط راه یکی از مشکلاتی است که برای اغلب افراد پیش آمده. اما در چنین شرایطی باید چکار کرد؟ آسمونی در این بخش در مورد خرابی خودرو وسط راه و راهنمایی‌های اولیه را توضیح می‌دهد.

اگر در حین رانندگی خودروتان مشکلی پیدا کرد، سعی کنید خودرو را سریعا به سمت راست خیابان منتقل کنید؛ بویژه اگر در بزرگراه هستید. سپس خودرو را به بیرون از مسیر سایر راننده‌ها هل دهید و نکات ایمنی زیر را بخاطر داشته باشید و در صورت لزوم از آنها استفاده کنید:

خرابی خودرو وسط راه

اولین راهنمایی در مورد خرابی ماشین

  • سعی کنید ماشین را با هل دادن، کاملا در کنار خیابان مستقر کنید تا ماشین شما از هرگونه انحراف به خیابان (از پشت) در امان باشد. وقتی خودرو آماده حرکت شد، می‌توانید ماشین را از این حالت خارج کنید زیرا می‌توانید به ترافیکی که پشت سرتان جریان دارد پیش از رسیدن به خودروی شما واکنش نشان دهید.
  • اگر موتور خودرو در بزرگراه از کار افتاد و نمی‌توانستید ماشین را از جاده خارج کنید، از ماشین خارج نشوید. نشستن در یک ماشین خاموش وسط بزرگراه ممکن است باعث خشم سایر راننده‌ها شود اما گذشتن از بزرگراه با پای پیاده چیزی کمتر از خودکشی نیست. در بزرگراه‌های شلوغ تعداد خودروهای گشت راهنمایی و رانندگی هم زیاد است، می‌توانید از آنها بخواهید تا پشت خودرو شما مستقر شوند.
  • اگر این اتفاق در تاریکی افتاد، لامپ داخل خودرو را هم روشن کنید تا خودروتان براحتی قابل تشخیص باشد. اگر ایراد از جای دیگری است و موتور کار می کند، آن را روشن نگه دارید تا باتری خودرو خالی نشود. در بزرگراه های شلوغ تعداد خودروهای گشت راهنمایی و رانندگی هم زیاد است، می توانید از آنها بخواهید تا پشت خودرو شما مستقر شوند.

دومین راهنمایی در مورد خرابی ماشین

اگر موفق شدید خودرو را به کنار خیابان منتقل کنید یا مجبور شدید وسط خیابان توقف کنید، نکات ایمنی زیر را هم به یاد داشته باشید:

  • دست‌تان یا یک تکه کاغذ یا پارچه را از پنجره سمت راننده بیرون بیاورید و پنجره های عقب خودرو برای امنیت بیشتر را ببندید. با این کار سایر راننده ها متوجه خرابی خودروی شما می شوند و هنگام نزدیک شدن به خودروی شما دقت بیشتری می کنند.
  • اگر مطمئن هستید که به کمک نیاز دارید با سرویس های خدماتی یا گشتی تماس بگیرید. اگر تلفن در اختیار ندارید و در بزرگراه‌های شلوغ هستید بهتر است داخل خودرو بمانید و منتظر رسیدن گشت بزرگراه باشید.
  • اگر می خواهید خودتان خودرو را تعمیر کنید برای جلوگیری از برخورد با خودروهایی که از کنار شما عبور می کنند، هرگز در آن سمت خودرو که در معرض ترافیک است قرار نگیرید. اگر می توانید خودرو را از جاده یا خیابان بیرون ببرید یا به قسمتی بروید که ترافیک روان‌تری دارد و سپس سعی کنید مشکل را برطرف کنید.
  • اگر در طول روز به این مشکل برخوردید، چراغ راهنما را روشن بگذارید تا سایر خودروها متوجه شوند که خودروی شما حرکت نمی‌کند. اینکار در شب ایده خوبی نیست زیرا ممکن است دیگران گمان کنند خودروی شما هنوز در حرکت است و با سرعت زیاد به سمت عقب خودروی شما حرکت کنند.
  • اگر در شب به این مشکل برخوردید و می توانستید از خودرو خارج شوید، سریعا یک مخروطی یا هر شی هشداردهنده دیگری را با فاصله یک تا دو متری عقب خودرو قرار دهید و به داخل خودرو بازگردید. اگر هیچ شی هشداردهنده ای در اختیار ندارید، لامپ داخل خودرو را روشن بگذارید و اگر با ترافیک فاصله مناسبی دارید یکی از درهای خودرو را باز بگذارید.
  • اگر یکی از لاستیک هایتان پنچر شده است، تنها در صورتی آن را تعویض کنید که در کنار خیابان باشید و فاصله مناسبی با ترافیک داشته باشید. رانندگی با لاستیک پنچر می‌تواند به لاستیک آسیب بزند؛ به همین خاطر بهتر است به جای ادامه رانندگی، پنچرگیری کنید.
ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «خرابی خودرو وسط راه و حل مشکل ماشین» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
: برای دریافت مشاوره درباره خرابی خودرو وسط راه و حل مشکل ماشین فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.