ویزای آمریکا از طریق ازدواج و نامزدی

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج از سال ها پیش جزو پرطرفدار ترین گزینه ها برای مهاجرت به آمریکا بوده است. البته روش های متفاوتی برای مهاجرت به آمریکا و  اخذ گرین کارت وجود دارد مثل ویزای کار، لاتاری، ویزای تحصیلی و… .

شما می توانید از این روش ها ابتدا برای گرفتن ویزای موقت آمریکا و بعد از آن برای اخذ ویزای دائم و گرین کارت اقدام کنید. در سال های اخیر تصویب قانون های سخت گیرانه و جدید مقداری پذیرش مهاجران را گزینشی کرده است. در این مقاله آسمونی قصد داریم به مهاجرت به آمریکا از طریق نامزدی و ازدواج بپردازیم.

برای اخذ ویزا از راه ازدواج با 2 نوع ویزا روبرو هستیم. یکی از طریق نامزدی و یکی از طریق ازدواج.

ویزای آمریکا از طریق نامزدی

ویزای نامزدی برای یکی از شهروندان آمریکا که دارای تابعیت این کشور است این گونه است که ویزا برای آن شخص صادر می شود تا بتواند نامزد خود را که تابعیت کشوری غیر از آمریکا را دارد را به خاک آمریکا بیاورد. مدت زمان اعتبار این ویزا بین 3 تا 18 ماه می باشد. اگر قرار است شما با یک شهروند آمریکایی ازدواج کنید و نامزد هستید این ویزا مناسب شماست.

باید توجه کرد که هر دو فرد به سن قانونی رسیده باشند، هردو مجرد باشند و اگر طلاق گرفته اند باید طلاق به مقامات مربوطه در کشور آمریکا اعلام شود و مدرک ارائه کند. همچنین باید اثبات کنید که طی 2 سال اخیر با یکدیگر ملاقات داشته اید. در صورتی که شما با ویزای نامزدی و به قصد ازدواج وارد خاک آمریکا می شوید تنها 90 روز مهلت دارید تا ازدواج خود را برگزار کنید.

گرفتن ویزای آمریکا از راه ازدوج

برای دریافت ویزای ازدواج آمریکا  اندکی صبر بیشتری لازم است. این ویزا حتی ممکن است صدورش بین 2 تا حداکثر 4 سال طول بکشد. دریافت ویزای ازدواج آمریکا همانند ویزای نامزدی است با این تفاوت که پس از ارسال پرونده خود به NVC شما باید مدارک و اسناد لازم را به همراه هزینه 300 دلاری به سفارت ارسال کنید.

مدارکی که برای دریافت ویزای ازدواج است به شرح زیر است:

  • برای دریافت ویزای ازدواج باید توسط دو نفر فرم درخواست به زبان انگلیسی پر شود.
  • ارائه شناسنامه ایرانی همراه با ترجمه برای شهروندان ایرانی لازم است و شهروندان آمریکایی نیز باید گواهی تولد خود را ارائه کنند.
  • در صورتی که یکی از شما 2 نفر قبلا ازدواج کرده اید ارائه اصل و کپی رنگی مدرک طلاق نامه الزام دارد.
  • ارائه اصل و کپی گذرنامه با اعتبار حداقل یکسال توسط نامزدی که شهروند آمریکا نیست.
  • ارائه گواهی مبنی بر تمکن مالی زوج برای پرداخت هزینه های ازدواج و همچنین اجاره مسکن در آمریکا لازم است.
  • چند قطعه عکس پاسپورتی از طرفین ازدواج.
  • پرداخت هزینه های مربوطه برای بررسی درخواست صدور ویزا.
  • اثبات رابطه زوجیت همراه با علاقه بین طرفین ازدواج با ارائه اسناد و مدارکی از جمله عکس های مشترک.

 

0/5 ( 0 نظر )


منبع : آسمونی

نیازمندی های مرتبط

لطفاً هنگام تماس اعلام نمایید که در آسمونی شماره تلفن را دیده اید

نظر خودتان را ارسال کنید