مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری 

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

Investor – مهاجرت ویژه کارفرمایان و مدیران بدون نیاز به مدرک تحصیلی و زبان

یکی از راه های دریافت اقامت کانادا، برنامه سرمایه گذاری و کارآفرینی برای تجار و مدیران ارشد دارای سرمایه به میزان حداقل 350 هزار دلار کانادا است. این برنامه جهت توسعه و تولید اشتغال در کانادا با جذب سرمایه، افراد با تجربۀ تجاری و توان مدیریتی به وجود آمده است.
اگر شما نتوانسته اید از راه های دیگر به خاطر سن بالای 35 سال و مشمول شدن به سربازی فرزند پسر و نداشتن آیلتس 6.5 به بالا و نداشتن پیشنهاد کاری و … به کانادا مهاجرت کنید، میتوانید از طریق مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی که در زیر بیان شده است، ویزای اقامت دائم که به پاسپورت کانادایی میرسد، دست پیدا کنید.

برای اخذ اقامت کانادا، تنوع ویزا و استان های مختلفی برای انتخاب وجود دارد. برخی از این استان ها به صورت مستقل برنامه هایی در زمینه مهاجرت و اقامت ارائه میکنند.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری  - immigration to canada

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری  – immigration to canada

چرا کانادا را انتخاب کنیم؟

کانادا یکی از بهترین مناطق برای سرمایه گذاری و نقل مکان به شمار میرود و از نظر جذب متقاضی از بالاترین رتبه برخوردار است. دیگر مزایای این کشور شامل :

  • عضو گروه G8 و NAFTA
  • طبیعت دست نخورده و حفاظت از محیط زیست
  • از نظر سیستم مراقبت های بهداشتی یکی از بهترین ها در جهان است.
  • سیستم آموزشی عالی این کشوریکی از مهمترین مزایای این کشور به شمار میرود
  • ثبت ویزگی های فرهنگی،قومی و مذهبی در قانون اساسی
  • یکی از امن ترین کشورها برای زندگی است که از کیفیت بالایی برخوردار است.
  • دارای یکی از با ارزشترین ویزاها برای سفرهای بین المللی
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری  - immigration to canada

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری  – immigration to canada

 

مهاجرت اقتصادی به کانادا

کسانی که از روش های اقتصادی به کانادا مهاجرت می کنند، معمولا یا تخصص و حرفه ای دارند یا تجربه مدیریتی و تجاری به همراه امکان سرمایه گذاری. بیشتر مهاجران کانادا در گروه اقتصادی قرار می گیرند. به طور کلی می توان این مهاجران اقتصادی را به سه گروه زیر تقسیم بندی کرد.

  • گروه فدرال Federal – گروهی که می توانند به هر کجای کانادا بجز استان کبک مهاجرت کنند
  • گروه استانی Provincial  – گروهی که قصد مهاجرت و زندگی در یک استان بخصوص کانادا را دارند (بجز استان کبک)
  • گروه کبک Quebec – استان کبک قرارداد خاصی با اداره مهاجرت فدرال دارد که طبق آن آزادی های فراوانی در خصوص مهاجرت افراد به این استان به دست آورده است

همچنین بخوانید: مهاجرت استان کبک کانادا

نحوه ی سرمایه گذاری در کانادا و اخذ اقامت دائم

۱. حداقل سرمایه مورد نیاز برای ویزای سرمایه گذاری ۲۰۰ هزار دلار (کشور های آمریکایی)، ۲۱۰ هزار دلار (کانادا)، ۲.۵ میلیون دلار (کشور های استرالیا و اقیانوسیه) و ۱۵۰ هزار یورو (کشور های حوزه شنگن) می باشد. این مبالغ حداقل سرمایه گذاری می باشد و شما می توانید بیشتر از این مبالغ هم سرمایه گذاری انجام دهید.

۲. در صورت خرید کسب و کار و سهام بیزینس، باید حداقل ۵۰ درصد سهام را خریداری نمایید.

۳. سابقه مدیریتی و تحصیلات مرتبط با شخص سرمایه گذار بسیار تاثیر گذار می باشد.

۴. اثبات توانایی برای مدیریت یک کسب و کار.

۵. سن متقاضی ویزای کسب و کار نباید زیر ۵۵ سال باشد. لازم به ذکر است که این محدودیت سنی، استثنا هایی نیز دارد. مثلا استرالیای جنوبی و غربی متقاضی زیر ۵۵ سال نیز قبول می کند.

۶. گردش مالی بالاتر از مبلغ ارائه شده توسط سفارت کشور منتخب. به طور مثال گردش مالی برای ویزای کسب و کار استرالیا، حداقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال اخیر می باشد.

۷. حداقل سرمایه متقاضی باید بیشتر از مبلغ اعلام شده سفارت کشور منتخب باشد. این سرمایه شامل اموال منقول و غیر منقول می باشد. مواری از جمله زمین، خانه، ماشین، نقدینگی و موارد مشابه آن.

مدارک لازم اخذ ویزای سرمایه گذاری

۱. پاسپورت معتبر ( اعتبار آن با توجه به زمان صدور ویزا باید در نظر گرفته شود).
۲. گواهی عدم سوء پیشینه
۳. گواهی آزمایشات پزشکی (این آزمایش های پزشکی برای هر کشور مختلف است و توسط سفارت کشور منتخب اعلام می‌گردد که چه نوع ویزایی لازم است)
۴. سند ملکی
۵. تمکن مالی و گردش حساب ۴ سال اخیر
۶. جواز کسب و یا سهام شرکت در دو سال اخیر

شرکت های مهاجرتی خدمات زیر را برای کسانیکه می خواهند از طریق سرمایه گذاری در کانادا مهاجرت نمایند ارائه می دهند:

– ارائه خدمات در زمینه ترجمه مدارک شما و تاییدات مربوطه
 – ارائه کارشناس رسمی املاک برای ارزیابی ملک های شما
 – ارائه خدمات حسابرسی توسط حسابدار خبره
 – ارائه خدمات توسط مدیر بخش Process به هریک از موکلین در کلیه مراحل
 – ارائه خدمات در زمینه اخذ بلیط کانادا با قیمت مناسب
 – ارائه مشاوره در تهیه مدارک مورد نیاز
 – ارائه خدمات پس از ورود به کانادا
 – ارائه خدمات آموزش زبان انگلیسی توسط مدرس تخصصی آیلتس

البته شرایط هر ساله و بسته به استان ها متفاوت هست بهتر از با شرکت های مهاجرتی که خدمات در زمینه مهاجرت کانادا از طریق سرمایه گذاری ارائه می دهند مشورت نمایید

سوالات رایج درباره ویزای سرمایه گذاری کانادا

سوالات رایج درباره ویزای سرمایه گذاری کانادا

سوالات رایج درباره ویزای سرمایه گذاری کانادا

پس از اخذ اقامت، باید حتما در شهر محل سرمایه گذاری شده اقامت داشته باشم؟

خیر، پس از اخذ اقامت شما مجاز به اقامت در هر شهر از کشور سرمایه گذاری شده می باشید.

آیا می توان از سرمایه شخص دیگری سرمایه گذاری کرد؟

بله، شما می توانید از سرمایه شخص دیگری در شرکت های خارجی سرمایه گذاری کنید. اما باید به طور قانونی اثبات کنید که سرمایه متعلق به شما بوده و شما چگونه این مبلغ را به دست آورده اید.

 اگر درخواست ویزای سرمایه گذاری من رد شود، چه اتفاقی خواهد افتاد؟

در صورتی که درخواست شما به هر دلیلی رد شود، کل مبلغ سرمایه گذاری بلافاصله از حساب امانی خارج شده و به حساب شما باز می گردد

0/5 ( 0 نظر )


نیازمندی های مرتبط

لطفاً هنگام تماس اعلام نمایید که در آسمونی شماره تلفن را دیده اید

نظر خودتان را ارسال کنید