اطلاعات تجاری

سفارت کره جنوبی در ایران

korea سفارت کره جنوبی در ایران

آدرس سفارت کره جنوبی در ایران :
ميدان ونک، خيابان شيخ بهائی شمالی کوچه دانشور غربی شماره 2، صندوق پستی 3581-11155
تلفن :   
98-21-8805-4900
فکس :  
98-21-8805-4899
ساعات کار :  08:00 – 12:00 – 13:00 – 16:00

 

راهنمای دريافت رواديد :

” ویزا “
ساعات کاری بخش کنسولی
روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه (بجز تعطیلات رسمی ایرانی)
ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: 08:00 الی 12:00 صبح و 13:00 الی 15:00 بعدازظهر
تحویل گذرنامه ها: 1 الی 2 روز کاری

هزینه درخواست ویزا :

ویزای یکبار ورود (تا 90 روز اقامت): 50 دلار آمریکا
ویزای یکبار ورود (بیش از 90 روز اقامت): 80 دلار آمریکا
ویزای دوبار ورود: 90 دلار آمریکا
ویزای ورود به دفعات: 120 دلار آمریکا
ویزای یکبار ورود اکسپرس (تا 90 روز اقامت): 100 دلار آمریکا
ویزای یکبار ورود اکسپرس (بیش از 90 روز اقامت): 160 دلار آمریکا
ویزای دوبار ورود اکسپرس: 180 دلار آمریکا

* هزینه ویزا غیر قابل بازگشت می باشد و باید به دلار آمریکا بصورت نقدی موقع تحویل مدارک پرداخت گردد.

مدارک مورد نیاز :

ویزای تجاری :

1. فرم درخواست ویزا
2. عکس رنگی 4×3 (دو قطعه)- عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد.
3. هزینه ویزا
4. اصل گذرنامه و کپی صفحه اول آن (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشد)
5. کپی کارت ملی و کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم)
6. دعوتنامه از شرکت کره ای

– در صورتیکه شرکت کره ای برای بار اول از ایرانی دعوت می نماید، لازم است گواهی ثبت تجاری و آخرین گواهی پرداخت مالیات نیز به دعوتنامه پیوست گردد.
– اگر برای صحت فعالیتهای تجاری شرکت کره ای جای تردیدی باقی باشد، ممکن است سفارت درخواست مدارک بیشتری نیز نماید.
– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.
” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار (برای شرکت ایرانی) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و کپی جواز کسب مغازه با ترجمه انگلیسی ( اگر در شرکت مشغول به کار نمی باشد)

*** اگر دعوت شونده برای بار اول به کشور کره سفر می نماید و یا شرکت ایرانی برای اولین بار کارمند خود را به کشور کره می فرستد، مدارک زیر نیز باید ارائه گردد.
– لیست بیمه و یا فیش حقوقی کارمندان از شرکتی که در آن استخدام می باشند (به زبان انگلیسی)
– آخرین سند اظهارنامه مالیاتی شرکت (به زبان انگلیسی)

ویزای تحصیلی :

1-5 (طبق لیست مذکور)
6. مدرک گواهی بورسیه یا نامه حمایت مالی خود متقاضی و یا والدین یا همسر وی بهمراه پرینت حساب بانکی و کپی شناسنامه آنها (صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی
7. اصل نامه پذیرش ثبت نام از دانشگاه
8. معرفی نامه انگلیسی از دانشگاه فعلی متقاضی ( اگر متقاضی در دانشگاه ایرانی در حال تحصیل می باشد)
9. ترجمه رسمی انگلیسی ریز نمرات و آخرین مدرک تحصیلی

* درصورت نیاز، مصاحبه انجام می شود. *

ویزای ( کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمی) :

1-5 (طبق لیست مذکور)
6. دعوتنامه از میزبان
– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.
” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”
7. گواهی اشتغال به کار یا تحصیل به زبان انگلیسی
8. پرینت حساب بانکی و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

ویزای دیدار خانوادگی (1): اگر دعوت کننده کره ای باشد :

1-4 (طبق لیست مذکور)
5. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی و کپی کارت ملی
6. دعوتنامه ( کپی پشت و روی کارت شناسایی ملی کره ای دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)
– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.
” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”
7. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

ویزای دیدار خانوادگی (2): اگر دعوت کننده ایرانی باشد :

1-4 (طبق لیست مذکور)
5. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی و کپی کارت ملی
6. دعوتنامه (کپی پشت و روی کارت خارجی کره ای شخص دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)
– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.
” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”
7. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)
8. کپی شناسنامه دعوت کننده ایرانی (از صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی

نیازمندی های مرتبط

لطفاً هنگام تماس اعلام نمایید که در آسمونی شماره تلفن را دیده اید

تازه های آسمونی

کمک ۲۰۰ هزار دلاری کره جنوبی به سیل‌زدگان ایران

طاهره رضایی

تصاویر دیدنی 22 فروردین 98

طاهره رضایی

همه چیز از گیاه جینسینگ + خواص و مضرات آن

آسمونی

سریال کره ای آخرین ملکه + تصاویر و معرفی بازیگران

لیلا شاهپوری

تصاویر دیدنی 21 اسفند 97

طاهره رضایی

سوپر جونیور کره جنوبی + بیوگرافی و تصاویر

آسمونی

نظر شما چیست؟