تازه های آسمونی
خانه > گردشگری > مهاجرت، کار، تحصیل و سرمایه گذاری > راهنمای خرید ملک در اسپانیا
  • طراحی سایت
  • ساحل گشت - تور کانادا
  • مشاورین املاک کوهک
  • loading...

    راهنمای خرید ملک در اسپانیا

    بسیاری از کسانی که قصد مهاجرت به اسپانیا را دارند می خواهد از طریق خرید ملک وارد کشور اسپانیا شوند اما نمی دانند برای خرید ملک در اسپانیا باید از کجا شروع کنند و به طور کلی خرید ملک در اسپانیا چه شرایطی دارد. به همین دلیل آسمونی در این مقاله نحوه خرید ملک در اسپانیا را به طور کامل برای شما عزیزان تشریح می کند.

    اسپانیا کشوری است در جنوب غربی اروپا. نام رسمی آن پادشاهی اسپانیا و پایتخت آن، مادرید است. سرزمین اسپانیا شامل قسمت اعظم شبه جزیره ایبری، جزایر بالئارس، جزایر قناری، شهرهای سبته (Ceuta) و ملیله (Melilla) در شمال قاره افریقا و برخی جزایر دیگر واقع در مقابل سواحل این قاره و خود شبه جزیره است. اسپانیا از قدیم الایام کشوری بوده است که ایرانیان بسیاری تمایل به مهاجرت به اسپانیا و اخذ اقامت اسپانیا را داشته اند . آب و هوای بسیار خوب و شرایط مساعد برای زندگی در اسپانیا عاملی در جهت تشویق ایرانیان برای اقامت در اسپانیا بوده است .

    شاید تبلیغات اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید املاک را زیاد شنیده باشید .

    متن تبلیغات به شرح ذیل میباشذ:

    • اخذ اقامت اسپانیا با خرید ملک به ارزش حداقل ۰۰۰۸۰ یورو
    • اخذ اقامت اسپانیا با خرید ملک به ارزش حداقل ۰۰۰۱۲۰ یورو
    • اخذ اقامت اسپانیا با خرید ملک به ارزش حداقل ۰۰۰۱۶۰ یورو
    • اخذ اقامت اسپانیا با خرید ملک به ارزش حداقل ۰۰۰۵۰۰ یورو

    شاید برای شما سوال باشد که آیا میتوان از طریق خرید ملک در اسپانیا اقامت گرفت ؟

    تا کنون هیچ منبع رسمی در اسپانیا اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید املام را تایید ننموده است و شما نمیتوانید تنها با استفاده از خرید املاک در اسپانیا اقامت اسپانیا را به دست آورید . البته شرایط خاصی نیز وجود دارد . شما اگر از تمکن مالی بسیار خوبی برخوردار باشید و بتوانید اثبات کنید که میتوانید تمام هزینه های زندگی خود و خانواده خود را بدون کار در اسپانیا میتوانید تامین نمایید میتوانید اقامت اسپانیا را دریافت نمایید . اثبات این توانایی کاری نسبتا مشکل است و هر کسی نمیتواند این توانایی را اثبات نماید .

    خرید ملک در اسپانیا به دو صورت میتواند برای شما اقامت را به همراه داشته باشد

    1. همراه با ثبت یک شرکت باشد که واقعا هم قرار باشد شرکتی دائر گردد و فقط قصد باز کردن شرکت سوری وجود نداشته باشد

    2. ­تمکن مالی : شما بتوانید اثبات نمایید که بدون کار در اسپانیا امکان فراهم کردن هزینه زندگی خود و خانواده خود را در اسپانیا خواهید داشت ( خرید ملک در اسپانیا به شما امکان کار و مجوز کار نمیدهد که بتوانید در اسپانیا کار کنید و هزینه زندگی خود و خانواده خود را تامین کرد و بایستی در صورت تمایل برای کار کردن در اسپانیا شرکت ثبت کنید )

    اگر نتوانید به یکی از روشهای فوق از دولت اسپانیا اقامت بگیرید تنها امکان اخذ ویزا شنگن برای شما وجود خواهد داشت تا ایام محدودی در سال بتوانید در ملک خریداری شده اقامت داشته باشید

    مزایای خرید ملک در اسپانیا:

    • حضور در اتحادیه اروپا.

    • سرمایه گذاری ارزی که همواره دارای ارزش افزوده میباشد.

    • با هزینه های روزمره زندگی پایین تر از ایران.

    • اخذ ویزاهای اقامتی بلند مدت شنگن به صورت multiple از ۶ماه تا ۲سال با قابلیت تمدید از سفارت اسپانیا در هر زمان که مورد درخواست شماست (برای صاحبان ملک و کلیه همراهان).

    • معافیت مالیات سالیانه برای کلیه املاک بر طبق قوانین کشور اسپانیا (بطور مثال در کشور ایتالیا هر ساله مالک موظف به پرداخت ۵% از قیمت کل ملک به دولت میباشد).

    • افتتاح حساب بانکی در هر یک از بانکهای اسپانیا و اخذ کارتهای اعتباری، پس از عقد قرارداد خرید ملک.

    • استفاده از آب و هوای بسیار عالیِ مدیترانه ایی در هر زمان و هر مدت که دلخواه شماست.

    • مالکیت ۱۰۰ %ملک به نام خریدار (برخلاف کشورهایی از قبیل امارات متحده ی عربی).

    • قابلیت خرید یک ملک به نام بیش از یک نفر.

    • قابلیت ثبت نام فرزندان شما در مدارس بین المللی اسپانیا و اخذ اقامت، جهت مادر خانواده.

    + سایر موضوعات در تلگرام، کلیک نمایید


    امتیاز شما به این صفحه:
    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...

    < اشتراک این مطلب در شبکه های اجتماعی >

    🔗 لینک کوتاه: http://www.asemooni.com/?p=253024
    loading...
  • تبلیغات در آسمونی
  • شبکه اشتراک ویدئو واو
  • ترنج - مجری دکوراسیون داخلی
  • کانال تلگرام آسمونی
  • اینم جالبه !

    روش دریافت وقت سفارت

    کسانی که در طول سال سفرهای خارجی زیادی دارند حتما با روند دریافت وقت سفارت …

    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.