تازه های آسمونی
صفحه اصلی > گردشگری > مهاجرت، اقامت، کار و تحصیل > شرایط اخذ اقامت دائم در کشور آلمان
تبلیغات اینترنتی

شرایط اخذ اقامت دائم در کشور آلمان

permanent residence in germany1 شرایط اخذ اقامت دائم در کشور آلمان

مهاجرت به کشور آلمان:

با توجه به قوانین مهاجرت کشور آلمان ، دریافت اقامت فرد متقاضی ( مجرد و یا متاهل همراه با خانواده ) از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت تجاری امکان پذیر میباشد.

شرایط درخواست اقامت:

متقاضی میبایست با ارائه مدرک معتبر ( نامه رسمی بانک از هر کشور ایران یا غیره ) ثابت کند که دارای سرمایه نقدی به میزان قابل توجه میباشد.
لازم به توضیح است که احتیاج به انتقال هیچ سرمایه ای به آلمان نیست و فقط جنبه اطمینان دولت آلمان جهت تامین هزینه های آتی متقاضی و خانواده اش میباشد.
ارائه طرح و برنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول ، سودآور و قابل اجرا در کشور آلمان ( در این زمینه شرکت ما توسط کارشناسان رسمی آلمانی خود، شما را بخوبی یاری می کند و این مرحله جزء تعهدات این شرکت میباشد. ) Business Plan
شرایط دریافت اقامت دائم برای متقاضی و خانواده تحت تکفل ایشان میبایست میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود و آغاز فعالیت تجاری تا انتهای 3 سال آینده، 250.000 € یورو باشد .
کلیه هزینه های شخصی خود و خانواده و همچنین خریدها و هزینه های تجاری در آلمان ( کرایه منزل یا خرید خانه خوراک و پوشاک هزینه های کاری، حقوق ماهیانه مدیرعامل و . . . ) شامل آن 250.000 € یورو محسوب خواهد شد.

مراحل انجام کار:

1 – تکمیل و تحویل مدارک لازم متقاضی به شرکت ما جهت استعلام امنیتی از اتحادیه اروپا
2 – تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در آلمان و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت آلمان نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی
3 – ارسال پرونده جهت تائید و استعلام اطلاعات ارسالی متقاضی به سفارت آلمان در کشور متقاضی
4 – تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان
5 – حضور در آلمان جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
6 – بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت به مدت دو سال تمدید خواهد شد
7 – با پایان اقامت دو ساله و ارائه گزارش کاری مثبت در انتهای فعالیت سه ساله شرکت ، به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دائم تعلق می گیرد
تذکر :مدت انجام مراحل کاری از زمان تشکیل پرونده تا تعیین وقت مصاحبه سفارت جهت دریافت ویزا D ( اقامت )، از6 الی 8 ماه می باشد.

همچنین برای آشنایی با کشور آلمان روی لینک زیر کلیک کنید:

آشنایی با کشور آلمان

< اشتراک این مطلب در شبکه های اجتماعی >

🔗 لینک کوتاه: http://www.asemooni.com/?p=108683
تبلیغات اینترنتی

اینم جالبه !

method-of-sending-students-abroad

روش های اعزام دانشجو به خارج از کشور

اگر شما هم برای ادامه تحصیل در خارج از کشور برنامه‌هایی در سر دارید باید …

% دیدگاه، نظر شما چیست؟

  1. مهندس میرزاییان

    سایت بسیار زیبا و پر محتوایی دارید
    ادامه بدید حتما موفق میشید
    از مهندسی سایت هم تشکر میکنم بخاطر مطالب داغ
    به سایت ما هم سری بزنید .خیلی دوستداریم از تجربیات شما بهره مند شویم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.