تازه های آسمونی
تبلیغات اینترنتی

اقامت در کشور برزیل

brazil country introduction اقامت در کشور برزیل

 آشنایی با برزیل :

برزیل بزرگترین کشور آمریکای جنوبی و پنجمین کشور بزرگ دنیا محسوب می شود . پایتخت آن شهر برازیلیا و زبان رسمی آن پرتغالی می باشد . مطابق آخرین آمار، در سال 2011 جمعیت این کشور بالغ بر 203 میلیون نفر بود . جمعیت مسلمانان برزیل حدود یک میلیون و پانصد هزار نفر می باشد که می توانند آزادانه شعائر دینی خود را بجا آورند
برزیل ملقب به سرزمین فوتبال می باشد و بازیکنانی چون پله و رونالدینیو در این سرزمین پرورش یافته اند . یادآوری می گردد جام جهانی 2014 فوتبال و المپیک 2016 در برزیل برگزار خواهد شد .

درخصوص موسیقی این کشور پرانرژی ترین و شادترین موسیقی های دنیا را داراست .
برزیل از اواسط دهه 80 میلادی به منظور دستیابی به اهداف توسعه، اصلاحاتی را آغاز کرده است .
اتخاذ این رویه باعث شده که در وضعیت متغیرهای کلان اقتصادی این کشور تغییرات چشمگیری حاصل شود . 
حرکت در مسیر این هدف باعث شده است که در سال 2010 نرخ رشد واقعی تولید ناخالص داخلی و نرخ تورم این کشور به ترتیب 5/7 و 5 درصد باشد .
این کشور پتانسیل های خوبی را به منظور انجام انواع فعالیت های اقتصادی در اختیار دارد .

 

مزایای اقامت در برزیل :

1.  امکان خرید منقول و غیرمنقول ملک در برزیل .

2.  امکان اخذ وام سرمایه گذاری با سود بسیار پایین .
3.  امکان انتقال ارز به برزیل .
4.  اجازه کار .
5.  نزدیکی سطح مخارج زندگی در برزیل و ایران (ماهیانه حدوداً 1500 تا 2000 دلار) .
6.  دارندگان پاسپورت برزیل بدون اخذ ویزا می توانند به 155 کشور جهان سفر نمایند (حتی کشورهای حوزه ویزای شینگن) .
7.  امکان تحصیل رایگان فرزندان مقیم در مدارس و دانشگاه های برزیل .
8.  امکان تجارت با کشورهای قاره آمریکا و سایر کشورهای جهان .

accommodation in brazil1 اقامت در کشور برزیل

انواع اقامت در برزیل : 

الف ـ اقامت از طریق تجارت و ثبت شرکت
ب ـ اقامت از طریق سرمایه گذاری در شرکت های برزیلی و یا خرید ملک
ج ـ اقامت از طریق تولد فرزند
د ـ اقامت از طریق ازدواج با اتباع برزیلی

الف ـ اقامت از طریق تجارت و ثبت شرکت : 

در این نوع اقامت ابتدا شرکتی به نام متقاضی با حداقل موجودی 50000 دلار ثبت می شود و سپس حساب در بانک برزیلی به
نام شرکت افتتاح می گردد . در اینصورت اقامت تجاری یکساله به متقاضی داده می شود که قابل تمدید تا اخذ اقامت دائم خواهد بود.

ب ـ اقامت از طریق سرمایه گذاری در شرکت های برزیلی و یا خرید ملک :

امکان اقامت با خرید ملک یا سرمایه گذاری در یک شرکت برزیلی با سرمایه بیش از 60000 دلار وجود دارد .

ج ـ اقامت از طریق تولد :

در صورتیکه فرزند یک فرد خارجی در کشور برزیل متولد شود، این فرزند بعنوان تبعه برزیلی شناخته شده و برای وی می تواند اقامت دائم در برزیل را اخذ کرد . در اینصورت به والدین و سایر اعضاء خانواده وی نیز اقامت دائم داده خواهد شد.

در این خصوص خدمات زیر را ارائه خواهد داد :

1. معرفی دکتر متخصص و تحت درمان قرار گرفتن مادر و فرزند
2. پرداخت هزینه بیمارستانی یا بیمه لازم
3. اخذ شناسنامه و گذرنامه ایرانی و برزیلی برای فرزند
4. اخذ اقامت دائم برای پدر و مادر و سایر اعضاء خانواده

د ـ اقامت از طریق ازدواج با اتباع برزیلی :

ازدواج فرد خارجی با یکی از اتباع برزیلی نیز موجب اخذ اقامت دائم برزیل برای این فرد خواهد شد . این شرکت در این مورد اقدام به معرفی زوج مناسب و برگزاری مراسم ازدواج مطابق قوانین اسلام و برزیل می نماید .
• زمان لازم جهت اخذ اقامت یکساله به هر یک از روش مذکور حدود سه تا شش ماه می باشد و پس از اتمام آن بنا به درخواست متقاضی، اقامت 3 تا 5 ساله و سپس دائم توسط کشور برزیل داده خواهد شد .

accommodation in brazil اقامت در کشور برزیل

خدمات ارائه شده به متقاضیان اقامت :

اخذ ویزای برزیل

– اخذ بلیط رفت و برگشت برزیل
– اخذ بیمه مسافرتی یک ماهه
– ترانسفر فرودگاهی و شهری در برزیل
– دراختیار قراردادن مترجم پرتغالی در برزیل
– یکماه اسکان و اقامت رایگان در شهر سائوپائولو
– تهیه اسناد و مدارک لازم جهت اقامت در برزیل
– تکمیل و تأیید اسناد و مدارک در سفارت برزیل در تهران
– کمیل مدارک و تشکیل پرونده در پلیس فدرال برزیل
– همکاری در اجاره و خرید منزل و خودرو در برزیل
– اخذ (CPF) برزیل
– مشاوره و پیگیری اقامت و افتتاح حساب بانکی در برزیل
– مشاوره و همکاری درخصوص انتخاب شغل و یا سرمایه گذاری مناسب در برزیل
– موزش رایگان و فشرده زبان پرتغالی در زمان یک ماه
– تکمیل پرونده در کنسولگری ایران در برزیل
– همکاری در ثبت نام فرزندان در مدارس یا دانشگاه های برزیل
– ارائه سیم کارت رایگان در برزیل

هزینه های اخذ اقامت :

 تجارت و ثبت شرکت در برزیل  تولد فرزند در برزیل
 خرید ملک یا سرمایه گذاری در شرکت برزیلی  ازدواج با اتباع برزیلی

مدارک لازم جهت اخذ اقامت

1. ترجمه رسمی صفحات شناسنامه به زبان انگلیسی
2. ترجمه رسمی کارت ملی
3. ترجمه رسمی گواهی عدم سوء پیشینه
4. ترجمه رسمی مدارک تحصیلی مهارتی و سایر مدارک مرتبط
5. ترجمه رسمی سند ازدواج
6. تکمیل فرم شماره (1)
7. 8 قطعه عکس 4*3
8. ترجمه رسمی وکالت نامه مخصوص به نماینده شرکت جهت پیگیری امور در برزیل
9. اخذ تأییدیه مدارک از سوی سفارت برزیل در ایران
10. کپی تأیید شده صفحات پاسپورت

accommodation in brazil 1 اقامت در کشور برزیل

بخشی از این امکانات عبارتند از :

برخورداری از ظرفیت های معدنی مناسب و زیرساخت های صنعتی مطلوب برای انجام فعالیت های صنعتی .
در سال 2011 این کشور از سوی بانک جهانی بعنوان ششمین قدرت اقتصادی جهان معرفی شد .

در حال حاضر حجم روابط تجاری ایران و برزیل بالغ بر 4 میلیارد دلار در سال می باشد .
کشور برزیل با حرکت به سمت تحول اقتصادی، برنامه هایی را نیز در بخش خصوصی سازی و فضای کسب وکار مورد توجه قرار داده است و از سال 1996، خصوصی سازی در این کشور حرکت جدیدی را آغاز کرده است و منجر به ثبات مالی در این کشور شده است . در پیش گرفتن این حرکت باعث شده است که متوسط سرمایه گذاری بخش خصوصی که در قبل از خصوصی سازی سالیانه 8/5 میلیارد بود به سالیانه 3/16 میلیارد افزایش یابد .
برزیل از عمده صادرکنندگان محصولات کشاورزی همچون قهوه، سویا، شکر، ذرت، موز، کاکائو و گوشت در جهان می باشد .
با توجه به حرکت جدید تحولات اقتصادی در برزیل، این کشور جایگاه بسیار خوبی برای اقامت، سرمایه گذاری و فعالیت های تجاری می باشد و بدین جهت سرمایه گذاران خارجی زیادی را به سوی خود جلب کرده است .

 accommodation in brazil2 اقامت در کشور برزیل

ذیلاً به برخی از اقلام صادراتی و وارداتی ایران و برزیل اشاره می گردد :

اقلام صادراتی ایران به برزیل شامل فرش ماشینی، موکت، کنستانتره مس، کشمش، گلیم، پارچه، قطعات یدکی وسایل نقلیه و دستگاه های حرارتی و برودتی می باشد .
اقلام وارداتی از برزیل شامل روغن خام سویا و آفتابگردان، ذرت، سنگ آهن، گوشت مرغ و گاو منجمده شده، اکسید آلومینیوم و قطعات نقلیه می باشد .
اقامت و سرمایه گذاری در این کشور امن و در حال توسعه را می توان پیشنهاد مطلوبی برای افرادی که مایل به تحول اساسی و مناسب در زندگی هستند، دانست .

< اشتراک این مطلب در شبکه های اجتماعی >

🔗 لینک کوتاه: http://www.asemooni.com/?p=44056
تبلیغات اینترنتی

اینم جالبه !

method-of-sending-students-abroad

روش های اعزام دانشجو به خارج از کشور

اگر شما هم برای ادامه تحصیل در خارج از کشور برنامه‌هایی در سر دارید باید …

22 نظرات

  1. سلام در رابطه با گرفتن ویزای توریستی راهنمایی میخام لطفا

  2. علیرضا

    با سلام
    اطفا اطلاعاتی در مورد گرفتن اقامت از طریق ازدواج و چگونگی معرفی همسر برزیلی و هزینه های آن را برای من ارسال کنید .
    با تشکر فراوان.

  3. با سلام و خسته نباشین خدمت شما.سپاس ازشما بابت وقتی که میذارین
    من میخاستم ازشما بپرسم که ما اگر بخوایم توسط شما یک خانوم تبعه کشور برزیل رو پیدا کنیم٬و با ایشون ازدواج کنیم تا توسط ازدواج با ایشون اقامت برزیل رو دریافت کنیم..هزینه عقد قرار داد با شما چند هستش؟چقدر پول داشته باشیم کافیه برای این کار.و اقدامات اولیه لازم برای این کار چی هست؟
    ممنون ازشما

    • لطفا برای اقامت دایم برزیل با این شماره تماس بگیرید
      واتس اپ و تلگرام : ***

    • سلام . اگه بخوام از طریق ازدواج با خانم برزیل اقامت بگیرم می تونم بعد از مدتی اون زن را طلاق بدم؟ مهریه در برزیل سنگینه؟ آخه من زن دارم و قصد دارم اونو به برزیل ببرم. لطفآ راهنمایی کنید

    • سلام . اگه بخوام از طریق ازدواج با خانم برزیل اقامت بگیرم می تونم بعد از مدتی اون زن را طلاق بدم؟ مهریه در برزیل سنگینه؟ آخه من زن دارم و قصد دارم اونو به برزیل ببرم. لطفآ راهنمایی کنید

  4. با سلام. من فوق لیسانس عمران و دارای 3 سال سابقه بیمه می باشم.
    لطفا اینجانب را در رابطه با اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در کشور برزیل (به مبلغ 50000 دلار) و جزئیات مرتبط با آن شامل هزینه های ماهیانه زندگی به ازای هر نفر و امکان یافتن کار و مبلغ درآمد ماهیانه تقریبی راهنمایی فرمایید. با تشکر

  5. سلام در رابطه با اقامت از طریق تولد میخاستم برام توضیح بدید لطفا

  6. لطفا شرایط أقامت از طریق ثبت شرکت را میشه توضیح دهید

  7. در صورت امکان اخذ اقامت از طریق تولد لطفا شرایط خود یا مسیر تماس
    را ایمیل کنید

  8. در صورت امکان اخذ اقامت از طریق تولد لطفا شرایط خود یا مسیر تماس
    را ایمیل کنید

    • سلام.امیر هستم.شما راجب گرفتن ویزا از طریق تولد سوال کردین.من یه چیزای میدونم.اگر همسر شما باردار باشه.و اگر شما و خانومتون در هفته های اخره بارداری ویزای توریستی کشور برزیل رو بگیرین و برین برزیل.خانوم شما اونجا بچتون رو به دنیا بیاره.کشور برزیل برای بچه شما تابیعیت میده.وشما و خانومتون هم از طریق بچتون به راحتی میتونید تابعیت بگیرین.به این ویزا میگن.تابعیت خاک.اگه بتونین اون کارو بکنین با پاسپورت کشور برزیل به کشوزهای حوضه شینگن.امریکا و کانادا ب راهتی مینونین برین.و کشور برزیل ویزای توریستی رو به افراد باردار هم خیلی راحت تر از کشورهای دیگ میده.عجله کنین.امتیازهای کشور برزیل بی نظیره برای تابعیت خاک.

  9. ایمان شعبانی

    با درود
    می خواستم بدونم برای مهاجرت به برزیل مستقیم باید از سفارت اقدام کنم و ایا خدماتی که برای خرید ملک یا سرمایه گذاری هست از
    سفارت انجام میشه؟
    با سپاس فراوان

  10. سلام من به خاطر نرفتن به خدمت سربازی از کشور قاچاقی خارج شده و به ترکیه آمدم آیا میشود از طریق سرمایه‌گذاری اقامت برزیل را بگیرم

  11. سلام
    هزینه اقامت ثبت شرکت و زمان را لطفا
    اطلاع دهید به ایمیل با تشکر از همکاری شما
    قاسمی

  12. لطفا برای پذیرش تحصیلی در مقطع دکترا و یا اخذ اقامت از برزیل بنده را راهنمایی فرمایید

  13. باسلام
    آیا من باداشتن دو فرزندپسر وهمسر و200 میلیون تومان سرمایه میتوانم اقامت برزیل راکسب کنم

    • سلام.بله شما میتونین با ۲۰۰میلیون تومان برای سرمایه گذاری اول فقط خودتون اقامت بگیرین.بعد که اونجا یک مدت موندین.برای خانوادتون اقدام بکنین که اونم شدنی هست

  14. با سلام لطفأ با این جانب محمد حیدری جهت راهنمایی در مورد مبلغ هزینه اقامت از طریق سرمایه گذاری در برزیل ومدت زمان دریافت این نوع اقامت و شرایط همراهان یا از طریق ایمیل یا شماره تلفن تماس بگیرید

  15. داریوش

    ممنون می شوم با من تماس حاصل کنید برای اقامت برای برزیل چون جواب خاصی از جایی نمی گیرم ولی خیلی مایل به مهاجرت به برزیل هستم با نهایت تشکر

  16. علیرضا فولادی

    با سلام من مایل به گرفتن ویزای اقامت در برزیل میباشم اما موفق به تماس با شما نشدم در صورت امکان با بنده تماس بگیرید متشکرم فولادی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.